ΗΑRD ROCK - HEAVY METAL & SOUTHERN ROCK

ΗΑRD ROCK - HEAVY METAL & SOUTHERN ROCK
Πρέπει να ξέρετε ότι τα πραγματικά γνήσια καλά συγκροτήματα δεν ήταν λίγα, φαίνονται όμως λίγα μπροστά στις λεγεώνες των άχρηστων, καταστροφικών για την μουσική συγκροτημάτων. Υπήρχαν και θα υπάρχουν συγκροτήματα που φτιάχνουν προσωπικότητες αλλά και άλλα που τις χαλάνε, σκοπός μου θα είναι η θύμηση και η αναφορά φυσικά μόνο των πρώτων. Πάντως, θα ήθελα από εσάς να μην εκτιμήσετε την όποια δική μου προσφορά εδώ, αλλά μόνον την τεράστια προσφορά των συγκροτημάτων που παρουσιάζονται σε τούτο εδώ το blog. Μην ψάχνετε για συγκροτηματάκια της σειράς που ιδρώνουν, ή αγκομαχούν για να ακουστούν, μην ψάχνετε για τυποποιημένα μουσικά σχήματα. Δυστυχώς βγαίνουν-υπάρχουν πάρα πολλά σχήματα, που δεν λένε μουσικά, απολύτως τίποτα και τ' ανεχόμαστε μόνο και μόνο επειδή απλά υπάρχουν… Να λατρεύετε κ' να αγαπάτε το βαρύ σκληρό ήχο των 70’s και των 80’s, το τέλειο στο HΑRD ROCK, το απολύτως γνήσιο στο HEAVY METAL και τον ανόθευτο κλασικό ήχο στο SOUTHERΝ ROCK...

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011





HEAVY METAL


Λίγοι άνθρωποι μπορούν να κατανοήσουν το μεγαλείο και τη σημασία του Heavy Metal. Από τη φύση του είναι ανυπότακτο, είναι μουσική που βιώνεται, δεν είναι μουσική για ανεγκέφαλη διασκέδαση, είναι τροφή για σκέψη. Η ένταση και η δύναμη της κιθάρας, των δυνατών εκρηκτικών drums, του βαριού μπάσου και των ιδιαίτερων, μοναδικών φωνητικών κάνει το Heavy Metal απεχθές στον περισσότερο κόσμο. Μη στεναχώριεστε έτσι είναι το σωστό, το Metal είναι μουσική από τη φύση της για λίγους και καλούς. Το Heavy Metal μας δίνει δύναμη ψυχής και πίστη στην ανθρώπινη αξία.

Έχοντας στο μυαλό μου τους κόπους, τις θυσίες και τις δυσκολίες που περάσαμε όλοι εμείς οι γνήσιοι Metal οπαδοί προκείμενου να κρατήσουμε την φλόγα του Heavy Metal αναμμένη... Αρνούμαι για μια ακόμα φορά να δω το Heavy Metal ως το ανώδυνο παιχνιδάκι το οποίο διασκεδάζει διάφορους εκεί έξω, αρνούμαι να αντιμετωπίσω το Heavy Metal με μερικά κλικ στο ποντίκι του υπολογιστή που θα με γεμίσουν με αέρα κοπανιστό. Το Heavy Metal κατακτείται όπως όλα τα όμορφα πράγματα που είναι πάντα δύσκολα, δεν χαρίζεται. Για κάποιους αυτά είναι γραφικότητες, για κάποιους άλλους στάσεις ζωής.


2 σχόλια:

Eddie 21 είπε...

101%

ILIAS (LOUIS) KOSTOPOULOS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.