ΗΑRD ROCK - HEAVY METAL & SOUTHERN ROCK

ΗΑRD ROCK - HEAVY METAL & SOUTHERN ROCK
Πρέπει να ξέρετε ότι τα πραγματικά γνήσια καλά συγκροτήματα δεν ήταν λίγα, φαίνονται όμως λίγα μπροστά στις λεγεώνες των άχρηστων, καταστροφικών για την μουσική συγκροτημάτων. Υπήρχαν και θα υπάρχουν συγκροτήματα που φτιάχνουν προσωπικότητες αλλά και άλλα που τις χαλάνε, σκοπός μου θα είναι η θύμηση και η αναφορά φυσικά μόνο των πρώτων. Πάντως, θα ήθελα από εσάς να μην εκτιμήσετε την όποια δική μου προσφορά εδώ, αλλά μόνον την τεράστια προσφορά των συγκροτημάτων που παρουσιάζονται σε τούτο εδώ το blog. Μην ψάχνετε για συγκροτηματάκια της σειράς που ιδρώνουν, ή αγκομαχούν για να ακουστούν, μην ψάχνετε για τυποποιημένα μουσικά σχήματα. Δυστυχώς βγαίνουν-υπάρχουν πάρα πολλά σχήματα, που δεν λένε μουσικά, απολύτως τίποτα και τ' ανεχόμαστε μόνο και μόνο επειδή απλά υπάρχουν… Να λατρεύετε κ' να αγαπάτε το βαρύ σκληρό ήχο των 70’s και των 80’s, το τέλειο στο HΑRD ROCK, το απολύτως γνήσιο στο HEAVY METAL και τον ανόθευτο κλασικό ήχο στο SOUTHERΝ ROCK...

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009



DESMOND
CHILD



Ο πιο πετυχημένος σύνθετης – στιχουργός και παραγωγός των τελευταίων 30 χρόνων.
Το πραγματικό του όνομα είναι John Charles Barratt και γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1953 στο Gainsville, Florida, USA.
Από τους πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς της δεκαετίας του ’80.
Τα μελωδικά και αριστοτεχνικά γραμμένα τραγούδια του βοήθησαν πολλά συγκροτήματα να κάνουν μεγάλες επιτυχίες.
Έχει γράψει τραγούδια, έχει συνεργαστεί και έχει παραγωγές με πολλούς Rock super stars, ορίστε μερικοί μόνο… KISS, Aerosmith, Alice Cooper, Joan Jett, Sebastian Bach, Micheal Bolton, Cher, Dream Theater, Meat Loaf, Scorpions, Shakira, Steve Vai, Motley Crue, Ricky Martin, Vince Neil, Bonnie Tyler, Paul Stanley, Jimmy Barnes, John Waite… και ο κατάλογος δεν τελειώνει.


Έχει γράψει τραγούδια σαν τα… “I Was Made For Loving You” (KISS), “You Give Love A Bad Name” (Bon Jovi), “Dude Looks Like A Lady” (Aerosmith), “I Hate Myself For Loving You” (Joan Jett), “Livin’ ‘La Vida Loca” (Ricky Martin), “Poison” (Alice Cooper)… που όλα έγιναν πολλές φορές πλατινένια, και θεωρούνται κλασσικές Rock επιτυχίες.
Πολλές φορές, ο Desmond Child έχει κατηγορηθεί ότι έχει αποτελέσει μια απρόσωπη μηχανή κατασκευής επιτυχιών, η αλήθεια όμως είναι ότι προσέχει πολύ τους στίχους του και ότι σέβεται υπερβολικά το επίπεδο που πρέπει να διαθέτει ένα καλό Rock τραγούδι.
Το 1975, είχε φορμάρει το δικό του συγκρότημα (μαζί με τρείς συμφοιτήτριες Maria Vidal, Myriam Vaille και Diana Grasselli) τους Desmond Child & Rouge, στον πρώτο δίσκο, τους βοήθησε ο τραγουδιστής των KISS, Paul Stanley.




Δισκογραφία DESMOND CHILD

DESMOND CHILD & ROUGE
Desmond Child & Rouge [1978]
Runners In The Night [1979]
SOLO
Discipline [1991]



Top best songs writen by DESMOND CHILD
KISS - "I Was Made For Loving You"
BON JOVI - "Livin' On A Prayer"
AEROSMITH - "Angel"
ALICE COOPER - "Poison"
MICHEAL BOLTON - "How Can We Be Lover's"
CHER - "Just Like Jesse James"
JOAN JETT - "I Hate Myself For Loving You"
SCORPIONS - "Love Will Keep Us Alive"
MEAT LOAF - "If God Could Talk"
KISS - "Hide Your Heart"
BONFIRE - "The Price Of Loving You"
RATT - "Shame, Shame, Shame"
DESMOND CHILD & ROUGE - "Our Love Is Insane"
BON JOVI - "You Give Love A Bad Name"
AEROSMITH - "Dude Looks Like A Lady"

Δεν υπάρχουν σχόλια: